2013. január 16., szerda

vígság szerzés, most kezd újulni


Tudom, tudom és szánom-bánom a dolgot, hogy nem vagyok aktív tagja a bloggerek világának, különböző mentségeket fel is tudnék hozni indokként, de magyarázkodásnak nincs helye itt! :-)
Az elmúlt két hónapban megannyi dolog történt, amit talán elsőre képtelen leszek összegezni, de a képek és a twittek alapján megpróbálom összekapni magam.

A karácsonyi előkészületek nem kaptak akkora hangsúlyt nálam, igazából mindig azt csináltuk amihez kedvünk volt és lehetőségünk rá. Szokásunkhoz híven sokat voltunk a Halászban vacsorázni, a Ne tovább!-ban enni, hétvégi táncpróbáink is volt, (Zsófinak és Pöszinek köszönhetően összeraktunk nagyjából két bukovinai koreográfiát) önerőnkből pedig a ördöngös füzesi blokk is elkészült, valamint a fiúk gőzerőkkel készülnek a március 15-ei műsorra több tájegység fiútáncával.
Sokat gitároztunk, készültünk a karácsonyi műsorra, ami idén is nagyon jól sikerült, hibátlanul játszottuk el a saját dalainkat. Koncerteken is jártam, Csík Janikás beszélgetésen is voltam, voltunk egy fél napot fotózni Zsófival és Lilivel, korcsolyáztunk és forró teát ittunk egy péntek este Esztivel, "osztálykocsmáztunk", voltunk többször a Malomban is vacsorázni. Szülők-nevelők , és karácsonyi bálban is voltunk.
A családdal kiruccantunk egy napra Bécsbe, megnéztük a karácsonyi vásárt, igazi lányos program volt. Pesten is jártunk, Arénában is, és a Hagyományok Házában Szilveszter Forrás tánccsoportjának gála műsorát nézhettük meg nulladik sorból, tisztelet jeggyel!A továbbtanulásnak köszönhetően egyre több előadás és nyílt nap is szóba jött, ezekből sem volt hiány, és a java még csak most jön. Időközben sokat vezettem, és a mai napra már bőven a jogosítványom boldog tulajdonosa lehetek, amin 2023-ig nézegethetem a szörnyen sikerült fényképemet.

A téli szünet nagy részét a fiúkkal töltöttem, mivel az ünnepek alatt mindenki haza jött külföldről, így sokat ettünk itt-ott, még akkor is ha dunsztig volt a hűtő a karácsonyi menüvel. A szilveszter elég szolidra és visszafogottra sikerült, de nem is bánom, nem a kedvencem. Ezen kívül voltunk Pécsen körbenézni, vásárolgatni és megnéztük moziban 3Dben a Pi életét.És ami talán a legfontosabb az idő előrehaladtával 18 éves lettem, legálisan veszek szeszt, és nézek pornót!
A születésnapom egyben az utolsó tanítási nap volt 2012-ben, így nekem összemosódott az osztálykarácsonnyal. Suli után Zsolti az iskola előtt várt és a Malomba mentünk ebédelni, majd megkaptam az ajándékomat is egy gyönyörű nyakláncot, sőt még vörös rózsát is! :-) Este pedig összeszedtük a csipet-csapatot és puboztunk, ami szintén nagyon jóra sikerült! Ezenkívül voltunk még december elején, és a múlt hétvégén is a Vol1-ben.___________________________________________________

 ... és ami valójában a legfontosabb mégis keveset szóltam róla, ma 27 hónapja az enyém :-)2 megjegyzés:

  1. nagyon szép vagy!!!:) megkérdezhetem,hogy hol vetted a sálad,ami az első három képen van? :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, bár névvel még jobban örültem volna neki! :-) H&M-ben vettem még tavaly nyáron! :-)

    VálaszTörlés